Slotronde zaterdag 25 mei in Sporthal de Waterlelie

De ZABO zaalvoetbalcompetitie wordt zaterdagavond 25 mei afgesloten met de achttiende en laatste speelronde van het seizoen 2018/2019. De locatie voor de slotronde is gewijzigd, er wordt namelijk gezaalvoetbald in sporthal de Waterlelie aan de Dreef 7 in Aalsmeer! Dit is bijzonder te noemen want nooit eerder heeft er een ZABO competitie-ronde plaatsgevonden in deze sporthal.
De reden van het verplaatsen heeft alles te maken met het feit dat de Aalsmeerse handballers gaan strijden om de landstitel waardoor sporthal de Bloemhof niet beschikbaar is.

Het programma van de seizoen afsluitende avond ziet er als volgt uit: om 19.00 uur begint International Smokers Team tegen
Joga Bonito. Om 19.45 uur speelt Polonia Aalsmeer tegen het team van Woei. Om 20.30 uur Amsec Piller tegen Green Fingers Uitzendbureau en om 21.15 uur Football Fanatics tegen de ploeg van LEMO. De wedstrijd Street Football Team tegen HFC Haarlem gaat op voorhand niet door. Alle deelnemende zaalvoetbalteams ontvangen deze avond een prachtige beker en de Zabo-wisselbeker wordt uitgereikt aan de kampioen. Supporters en alle overige sportliefhebbers zijn van harte welkom om de slotavond bij te wonen.

Uitslagen ZABO speelronde 17
De ZABO zaalvoetbalcompetitie werd afgelopen zaterdag 18 mei voortgezet met de zeventiende en voorlaatste speelronde.
De uitslagen in de Proosdijsporthal in Kudelstaart waren als volgt:

Football Fanatics - Polonia Aalsmeer 2-7.
Woei - HFC Haarlem 5-0.
International Smokers Team - Green Fingers Uitzendbureau 5-4.
LEMO - Joga Bonito 0-5.
Street Footbal Team - Amsec Piller 7-4.

Programma zaterdag 25 mei a.s.

ZABO slotronde in sporthal de Waterlelie aan de Dreef 7 in Aalsmeer

19.00 uur: International Smokers Team – Joga Bonito
19.45 uur: Polonia Aalsmeer – Woei*
20.30 uur: Amsec Piller – Green Fingers Uitzendbureau
21.15 uur: Football Fanatics – LEMO

*zaaldienst: Woei

Locatie wijziging zaterdag 25 mei a.s.

In verband met de best off three wedstrijden van de handbal kunnen we de laatste speelronde op zaterdag 25 mei a.s. helaas geen gebruik maken van Sporthal de Bloemhof en zullen we moeten uitwijken naar de Waterlelie. We hebben de zaal gehuurd van 19:00 t/m 22:00 uur, het programma volgt nog.

Sporthal de Waterlelie
Dreef 7
1431 WC Aalsmeer

https://www.esa-aalsmeer.nl/binnensportaccommodaties/sporthallen/de-waterlelie

Kampioenswedstrijd in de Proosdiijhal

Aalsmeer – Zaterdagavond 18 mei wordt de ZABO-competitie voortgezet met de zeventiende speelronde. De voorlaatste speelronde van dit zaalvoetbalseizoen vindt plaats in de Proosdijsporthal aan de Edisonstraat in Kudelstaart. Het programma ziet er interessant uit, vooral omdat de nummers één en twee van de stand tegen elkaar spelen. Polonia Aalsmeer voert de ranglijst aan met één punt voorsprong op Football Fanatics. Als de koploper wint wordt de ploeg komend weekend kampioen van de ZABO. Mocht de wedstrijd eindigen met een gelijkspel dan is Polonia Aalsmeer ook zo goed als kampioen omdat zij de laatste wedstrijd hekkensluiter Woei op het programma hebben staan. Als Football Fanatics zaterdagavond wint wordt het team de nieuwe koploper en kan dan mogelijk tijdens de slotronde (op zaterdag 25 mei) de Zabo-titel 2018/2019 veroveren. De aftrap van de 'kampioenswedstrijd' tussen Polonia Aalsmeer en Football Fanatics is om 18.35 uur. Daarna om 19.20 uur speelt het team van Woei tegen HFC Haarlem. Om 20.05 uur begint International Smokers Team tegen Green Fingers Uitzendbureau. Om 20.50 uur LEMO tegen Joga Bonito en om 21.35 uur tot slot Street Football Team tegen Amsec Piller. Sportliefhebbers zijn van harte welkom en publiek heeft gratis toegang bij de ZABO.

Uitslagen speelronde 16

De zestiende speelronde van de competitie vond afgelopen zaterdag 11 mei plaats in sporthal de Bloemhof en de volgende uitslagen werden genoteerd op het wedstrijdformulier: Polonia Aalsmeer tegen Joga Bonito 6-0. Green Fingers Uitzendbureau tegen LEMO 3-1. Football Fanatics tegen HFC Haarlem 5-0. Woei tegen Street Football Team 1-9 en International Smokers Team tegen Amsec Piller 5-0.