Stopzetten Zabo competitie

Beste Zaalvoetballers,

Afgelopen maandag heeft onze zaalverhuurder ESA alle sport accommodaties in de gemeente tot nader order gesloten i.v.m. de verspreiding van het corona virus.
Dit betekend dat de geplande speelronde’s van de Zabo competitie ook tot nader order geen doorgang kunnen vinden, wellicht op een later moment kunnen worden ingehaald of in het geheel komen te vervallen. Zodra hierover duidelijk ontstaat dan zullen wij hierover zo spoedig als mogelijk berichten.

het Zabo bestuur

Afgelasting Zabo competitie.


In verband met de actuele ontwikkelingen omtrent het corona virus conformeren wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en de KNVB en gelasten alle wedstrijden af tot en met 31 maart a.s.
Uiteraard zullen wij in overleg gaan met de zaalverhuurder ESA om de speelronde van zaterdag 14 maart in te halen op een nader te bepalen datum. Mochten er aanvullende maatregelen
nodig zijn voor de overige speeldata dan zullen wij u hier zo vroeg als mogelijk over informeren.

het Zabo bestuur


Uitslagen Speelronde 9

Zaterdag 29 februari in sporthal de Bloemhof
 
Polonia Aalsmeer - International Smokers Team 5-2
Joga Bonito - Woei 0-5
Amsec Piller - Street Football Team (UITGESTELD)
Green Fingers Uitzendbureau - Football Fanatics (UITGESTELD)

Uitslagen speelronde 7

Aalsmeer – De ZABO zaalvoetballers kwamen afgelopen weekend voor de eerste keer in actie in het nieuwe jaar. De allereerste ZABO speelronde van het nieuwe decennium werd afgelopen zaterdagavond 25 januari gespeeld in hal 2 van sporthal de Bloemhof. Het betrof de zevende speelronde van het lopende seizoen. De zaalvoetbal-avond werd geopend door de teams van Polonia Aalsmeer en Green Fingers Uitzendbureau oftewel de nummers twee en drie van de ranglijst. De topper van de avond werd gewonnen door Polonia Aalsmeer met de geringe cijfers van 2-0. Koploper Football Fanatics had hekkensluiter Woei als tegenstander op het programma staan maar dit duel kon helaas géén doorgang vinden. De wedstrijd kreeg reglementair de uitslag van 5-0 toebedeeld (in het voordeel van Football Fanatics). Tegen de klok van half negen in de avond verscheen het team van Amsec Piller aan de aftrap tegen Joga Bonito. Deze zaalvoetbalpartij kende een groot spanningsgehalte. Het spel golfde op en neer met opgelegde kansen voor beide doelen. De ploegen waren in de eerste helft behoorlijk in evenwicht en de keepers deden wat ze moesten doen want doelpunten vielen er weinig. Amsec Piller kwam op een 1-0 voorsprong en vlak voor de wissel ontstond de gelijkmaker. Ruststand 1-1. Na vier minuten in de tweede helft produceerde Joga Bonito hun tweede treffer: 1-2. Amsec Piller raakte niet in paniek en het team wist in de resterende speeltijd twee keer te scoren. Einduitslag: 3-2. Het slotduel van speelronde 7 ging tussen International Smokers Team en Street Football Team. Eerstgenoemde ploeg kwam sterk uit de startblokken en zorgde met daverend schot voor een 1-0 voorsprong. Street Football Team herstelde zich in de eerste helft middels vier doelpunten op rij en de ruststand werd zodoende 1-4. In het begin van de tweede helft leek het nog even spannend te gaan worden (2-4) maar dat was van korte duur. Na tussenstanden van 2-6, 2-8, 4-8 werd de wedstrijd uiteindelijk ruim gewonnen door Street Football Team met 4-10.

Programma Zaterdag 25 Januari.

De Bloemhof

19.00 uur: Green Fingers Uitzendbureau – Polonia Aalsmeer
19.45 uur: Football Fanatics – Woei
20.30 uur: Amsec Piller – Joga Bonito
21.15 uur: International Smokers* – Street Football Team

*zaaldienst: International Smokers