Zabo speelronde 8 in de Proosdijhal

Kudelstaart – Zaterdagavond 15 februari begint de ZABO met de tweede competitie-helft. De achtste speelronde (van in totaal 14) vindt plaats in de Proosdijsporthal aan de Edisonstraat. Het wedstrijdprogramma ziet er als volgt uit: om 19.00 uur start de zaalvoetbal-avond met Street Football Team tegen Polonia Aalsmeer. Om 19.45 uur speelt International Smmokers Team tegen koploper Football Fanatics. Om 20.30 uur is de aftrap bij Joga Bonito tegen Green Fingers Uitzendbureau. Om 21.15 uur tot slot de wedstrijd tussen de ploeg van Woei en Amsec Piller. Publiek is van harte welkom en heeft gratis toegang bij de ZABO. Stand vooraf: Football Fanatics 7-19, Polonia Aalsmeer 7-16, Green Fingers Uitzendbureau 7-12, International Smokers Team 7-10, Joga Bonito 7-9, Street Football Team 7-7, Amsec Piller 7-7, Woei 7-1.

Uitslagen speelronde 7

Aalsmeer – De ZABO zaalvoetballers kwamen afgelopen weekend voor de eerste keer in actie in het nieuwe jaar. De allereerste ZABO speelronde van het nieuwe decennium werd afgelopen zaterdagavond 25 januari gespeeld in hal 2 van sporthal de Bloemhof. Het betrof de zevende speelronde van het lopende seizoen. De zaalvoetbal-avond werd geopend door de teams van Polonia Aalsmeer en Green Fingers Uitzendbureau oftewel de nummers twee en drie van de ranglijst. De topper van de avond werd gewonnen door Polonia Aalsmeer met de geringe cijfers van 2-0. Koploper Football Fanatics had hekkensluiter Woei als tegenstander op het programma staan maar dit duel kon helaas géén doorgang vinden. De wedstrijd kreeg reglementair de uitslag van 5-0 toebedeeld (in het voordeel van Football Fanatics). Tegen de klok van half negen in de avond verscheen het team van Amsec Piller aan de aftrap tegen Joga Bonito. Deze zaalvoetbalpartij kende een groot spanningsgehalte. Het spel golfde op en neer met opgelegde kansen voor beide doelen. De ploegen waren in de eerste helft behoorlijk in evenwicht en de keepers deden wat ze moesten doen want doelpunten vielen er weinig. Amsec Piller kwam op een 1-0 voorsprong en vlak voor de wissel ontstond de gelijkmaker. Ruststand 1-1. Na vier minuten in de tweede helft produceerde Joga Bonito hun tweede treffer: 1-2. Amsec Piller raakte niet in paniek en het team wist in de resterende speeltijd twee keer te scoren. Einduitslag: 3-2. Het slotduel van speelronde 7 ging tussen International Smokers Team en Street Football Team. Eerstgenoemde ploeg kwam sterk uit de startblokken en zorgde met daverend schot voor een 1-0 voorsprong. Street Football Team herstelde zich in de eerste helft middels vier doelpunten op rij en de ruststand werd zodoende 1-4. In het begin van de tweede helft leek het nog even spannend te gaan worden (2-4) maar dat was van korte duur. Na tussenstanden van 2-6, 2-8, 4-8 werd de wedstrijd uiteindelijk ruim gewonnen door Street Football Team met 4-10.

Programma Zaterdag 25 Januari.

De Bloemhof

19.00 uur: Green Fingers Uitzendbureau – Polonia Aalsmeer
19.45 uur: Football Fanatics – Woei
20.30 uur: Amsec Piller – Joga Bonito
21.15 uur: International Smokers* – Street Football Team

*zaaldienst: International Smokers

Uitslagen 14 december jl.

De ZABO zaalvoetbalcompetitie werd vorige week zaterdag 14 december voortgezet in de Kudelstaartse Proosdijsporthal. De uitslagen van de zesde speelronde waren als volgt: Green Fingers Uitzendbureau tegen International Smokers Team 5-2. Woei tegen Street Football Team 5-10. Joga Bonito tegen Polonia Aalsmeer 3-6 en Football Fanatics tegen Amsec Piller 5-1.

Uitslagen Speelronde 5

De ZABO zaalvoetballers hadden afgelopen weekend voor de vijfde speelronde hal 2 van sporthal de Bloemhof tot hun beschikking. De openingswedstrijd ging tussen de ploegen van Green Fingers Uitzendbureau en Street Football Team. De aftrap was om 19.00 uur en de teams bleken aan elkaar gewaagd. Green Fingers Uitzendbureau sloot de partij af met een miniem verschil van één doelpunt, einduitslag 5-4. De tweede wedstrijd op zaterdagavond 30 november was de ontmoeting tussen Polonia Aalsmeer en Woei. Laatstgenoemd team pakte tijdens de vorige speelronde het eerste puntje in dit seizoen en liep ook nu weer goed te zaalvoetballen. Bij de rust gaf het scorebord een 1-1 gelijke stand aan. Helaas voor de ploeg van Woei bleek de kampioen van vorig seizoen te sterk. Polonia Aalsmeer scoorde in de tweede helft vier doelpunten en zegevierde uiteindelijk met de cijfers van 5-1. De wedstrijd tussen International Smokers Team en Amsec Piller kon geen doorgang vinden en kreeg de einduitslag van 5-0 toebedeeld. De laatste wedstrijd was de topper van de avond en ging tussen koploper Football Fanatics en Joga Bonito oftewel de nummers één en twee van de ranglijst. De lijstaanvoerder kwam sterk uit de startblokken en had binnen vijf minuten speeltijd een 2-0 voorsprong opgebouwd. De 3-0 viel vier minuten voor de wissel. Joga Bonito toonde in de eerste helft weinig aanvalskracht en wist slechts uit een vrije trap de paal te raken. Ruststand 3-0. In de tweede helft werd het toch een echte wedstrijd met fanatiek en golvend spel op en neer. Eerste raakte Joga Bonito snoeihard de lat en daarna schoot Football Fanatics de 4-0 binnen. Joga Bonito bleef er in geloven en verkleinde de achterstand middels twee knappe goals naar 4-2. Zes minuten voor tijd moest de keeper van Football Fanatics vanwege een ongelukkige botsing noodgedwongen geblesseerd het speelveld verlaten. Een speler werd doelman maar Joga Bonito kon hiervan niet profiteren. Alle aanvallen werden gepareerd en in de slotminuut besliste Football Fanatics met een daverend afstandsschot deze partij, eindstand 5-2.